Vissza a főoldalra

Adózási tanácsok - Online vállalkozóknak

Itt iratkozhatsz fel --->

Online vállalkoznál, de nem tudod merre indulj el?
Fogalmad sincs, vállalkozási terveid milyen tevékenységi körbe tartoznak?
Segítek a választásban!
Iratkozz fel a tevékenységi körök gyűjteményére, és megtudhatod, milyen kategóriák közül választhatsz, mint online vállalkozó.

Erre a linkre kattintva a feliratkozó oldalra érkezel.

Adataidat nálunk biztonságban tudhatod.

Felelősség

Bár az oldal szerkesztője a legnagyobb gondossággal állítja össze a blogon szereplő anyagot, az információk tájékoztató jellegűek és az adózás rengetegében történő eligazodást szolgálják, viszont a döntés és a felelősség súlya minden esetben az adózót, a vállalkozót terheli.

Ezért minden kedves látogatót arra kérek:

A bírságok és büntetések elkerülése érdekében minden esetben kérdezze meg adótanácsadóját és könyvelőjét!

Indítsd be végre online vállalkozásodat!

2008.11.22. 20:28 | Onlineadózás | komment

Biztosan te is hallottál már arról, hogy vannak olyan emberek, akik milliókat keresnek internetes vállalkozással. A szabadság, az otthonról végzett munka sokak számára vonzó, ám sokkal többen véreznek el ezen az úton, mint ahányan végül valóban sikeres vállalkozást alapítanak.

A sikertelenség fő oka a gyakorlati tapasztalat és a kész technikai megoldások hiánya, mert emiatt folyamatosan rengeteg idő megy el a dolgok “hogyanjának” keresgélésével és ez idővel mindenkit elkedvetlenít.

Ha szeretnél eleve jó helyzetből indulni, elkerülni a leggyakrabban előforduló buktatókat, és hatékonyan belefogni a vállalkozásod felépítésébe, akkor segítségül mindenképpen töltsd le ezt az ingyenes oktatóanyagot, ami segít eligazodni a kezdeti lépések megtételében:

Mi ez az egész?

süti beállítások módosítása